Sensor Logo 01

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Kármentő tálca 250 engedéllyel

SKU
8285
Ft 206 080

Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
Kérdezzen bátran: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: H-P  08:00-tól 19:00-ig

Visszahívjuk!

Műanyag kármentő tálca 250 literes, 2 db 200 literes hordóhoz, forgatható és fix görgőkkel általános építésügyi hatósági engedéllyel Z-40.22-420, rács nélkül, acél alapkerettel

- kiváló minőségű polietilénből (HDPE) készült
- magas vegyszerállóság
- gyűjtőtérfogat rács nélkül 250 l, ráccsal 224 l
- 224 literes hordók tárolására
- magas funkcionalitás
- Euro-PE kármentő tálca 250/2 - RG engedély nélkül
- kiváló minőségű polietilén regranulátumból 
- a kármentő tálca közvetlenül a padlóra vagy egy euro raklapra helyezhető
- alkalmas kármentő tálcaként olyan anyagokhoz, amelyek nem veszélyesek a vízre, vagy ahol nincs szükségengedélyre

Rakodási magasság 250/2-mobil 49 cm, Ø görgők 12,5 cm.

Méret: 129 x 80,5 x 104 cm
Kármentő térfogat: 250 l
 

Hatékony megoldás az előírt tárolási követelményeknek gazdaságos áron.
Kémiai stabilitást és korróziómentességet biztosító polietilén (PE) ideális választás. Robusztus felépítés, ellenáll a lökéseknek és ütéseknek, valamint képes kezelni a nagyobb hőmérsékleti ingadozásokat is.
Költséghatékony tárolási megoldás, amely teljes mértékben megfelel az előírásoknak. Rendkívül ellenálló és hosszú élettartamú tárolórendszer, mely megfelelő védelmet nyújt az anyagoknak a környezeti hatások ellen.

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK ....

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.