Sensor Logo 01

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

400-as típusú hordóállvány GRP csepptálcával 220

Kiegészítő ÉS OPCIONÁLIS szolgáltatások


-» összeszerelés

-» üzembe helyezés

-» szerviz

400-as típusú hordóállvány GRP csepptálcával 220 l, különféle változatok, három változatban

GRP csepptálca: 7663
400-as típus 220 l-es GRP gyűjtőtálcával és hordótartóval 2 x 60 l-es vagy 1 x 200 l-es hordókhoz, teljes méretek: 99 x 128 x 84 cm

GRP csepptálca: 7664
400-as típus 200 l-es GRP csepegtető tálcával és dobtartóval 4 x 60 l-es vagy 2 x 200 l-es hordókhoz vagy 2 x 60 l-es és 1 x 200 l-es hordókhoz, teljes méretek: 99 x 128 x 162 cm

GRP csepegtető edény: 7665
400-as típus 200 l-es GRP csepegtető tálcával és dobtartóval 2 x 60 l-es vagy 1 x 200 l-es hordókhoz, rácstartóval, teljes méretek: 99 x 128 x 162 cm

Hordók és egyéb konténerek helyes és helytakarékos tárolására. Minden hordóállvány teljesen tűzihorganyzott, és abszolút korrózióálló GRP csepegtető tálcával rendelkezik a hosszú távú, biztonságos használathoz vagy acél csepptálcával. Az abszolút korrózióállóságnak köszönhetően a GRP csepptálcák közvetlenül a padlóra helyezhetők. Az alacsony teljes magasság leegyszerűsíti a gyári kezelést. A különféle polcváltozatok lehetővé teszik a kiálló gyűjtőtálca feletti töltést, még a legkülönfélébb tartályok és tartályok esetében is. Ez biztosítja az optimális alkalmazkodást az adott működési feltételekhez.

A szállítás helytakarékos egyedi alkatrészekben történik, amelyek könnyen és gyorsan összeszerelhetők. Gyűjtőedények Z-40.12-227 általános építésügyi hatósági engedéllyel a DIBt Berlintől.

7664

Filters

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.