Sensor Logo 01

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Növényvédőszer szekrény

Kiegészítő ÉS OPCIONÁLIS szolgáltatások


-» összeszerelés

-» üzembe helyezés

-» szerviz

Növényvédő szekrények különböző kivitelben növényvédő szerek épületekben történő biztonságos és megfelelő tárolására a TRGS 510 szerint.

StawaR szerint jóváhagyott 5/10, 10/10, 5/20 és 10/20 növényvédő szekrények:

 • 4 méret különböző tárolási mennyiségekhez
  - kiváló minőségű porszórt zöld színben (RAL 6011)
  - StawaR szerinti padlólap (30 liter) 3 mm vastag acélból
  - minden tárolószint horganyzott tálcaként készül
  - állítható magasságú tárolási szintek (raszteres 25 mm)
  - lásd a kiegészítő tálcapolcok tartozékait, mint további tárolási szinteket
  - zárható ajtók hengerzárral
  - az ajtó nyitási szöge 135°
  - szellőzőnyílások az ajtókban a természetes szellőzés érdekében
  - teljesen összeszerelve szállítjuk, azonnali használatra készen
  - irattartó zseb az ajtó belső oldalán
  - veszély azonosítására szolgáló címke 

Termékkódok:

11391 - 10/10. 1x padlótálca 20 l és 1x padlótálca 30 l
Teljes méretek: 95 x 50 x 100 cm, szintenként 50 kg teherbírás

11393 - 10/20. 3x 20 l-es tálcaalap és 1x 30 l-es tálca
Teljes méretek: 95 x 50 x 195 cm, szintenként 50 kg teherbírás

11390 - 5/10. 1x padlótálca 20 l és 1x padlótálca 30 l
Teljes méretek: 50 x 50 x 100 cm, 50 kg teherbírás

11392 - 5/20. 3x 20 l-es tálcaalap és 1x 30 l-es tálca
Teljes méretek: 50 x 50 x 195 cm, szintenként 50 kg teherbírás

Filters

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.