Sensor Logo 01

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing
0%

BIZTONSÁGBAN 

MINDEN ELŐÍRÁSNAK MEGFELELŐ 
ESZKÖZÖKET ÉS RENDSZERT ADUNK A VESZÉLYES ANYAGOK TÁROLÁSÁHOZ, KÖZÚTI SZÁLLÍTÁSÁHOZ


A SENSOR TECHNIK Kft. megbízható és innovatív megoldásokat kínál a veszélyes anyagok tárolására és szállítására. Szakemberekből álló csapatunk tisztában van a veszélyes áruk biztonságos kezelésére, tárolására és szállítására vonatkozó valamennyi szabályozás betartásának fontosságával, ezért arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára minden olyan szükséges berendezést és rendszert biztosítsunk, amely a működésükhöz szükséges.

HEGEDŰS VIKTOR - ÜGYVEZETŐ

 


A BIZTONSÁG A LEGFONTOSABB

A biztonság a legfontosabb, ezért olyan termékek széles választékát kínáljuk, amelyek a veszélyes anyagok biztonságos tárolását és szállítását szolgálják. A gyúlékony folyadékok tárolására szolgáló szekrényektől kezdve a közúti tartálykocsikon és konténereken át a veszélyes hulladék konténerekig mindent kínálunk, valamint olyan testre szabott rendszereket is, amelyek minden ügyfél egyedi igényeihez igazíthatók. Csapatunk az út minden egyes lépésénél együttműködik Önnel annak érdekében, hogy a rendszer megfeleljen vagy meghaladja az összes biztonsági előírást, miközben nap mint nap zavartalan működést biztosít. 

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan csúcsminőségű termékeket kínálunk, amelyeket a rendelkezésre álló legmodernebb technológiával terveztek, hogy kiváló védelmet nyújtsanak mind az emberek, mind a környezet számára.

 

A rendszereinkben használt összes alkatrész kiváló minőségű anyagokból, például szénacélból vagy rozsdamentes acélból készül, így biztosítva a maximális szilárdságot és tartósságot még kihívást jelentő körülmények között is. Minden termék egy sor szigorú vizsgálaton megy keresztül, mielőtt kiszállításra kerül, hogy hosszú távon garantálhassuk a maximális teljesítményt és megbízhatóságot. 

A SENSOR TECHNIK Kft-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb megoldásokat biztosítsuk a veszélyes áruk tárolása és szállítása terén. Tapasztalt csapatunk a folyamat minden egyes lépése során szorosan együttműködik Önnel - a kezdeti tervezéstől egészen a telepítésig - annak érdekében, hogy olyan rendszerrel rendelkezzen, amely hiba nélkül megfelel minden vonatkozó előírásnak.

MEGVÁLASZOLJUK KÉRDÉSEIT

SENSOR TECHNIK KFT

VESZÉLYES ANYAGOKRÓL

Segítünk eligazodni a veszélyes anyag tárolással kapcsolatos kérdésiben.

A veszélyes anyagok jellemzői közé tartozik a magas toxicitás, a káros hatás a környezetre és az emberi egészségre, a könnyű gyulladhatóság, a robbanóképesség, a radioaktivitás, stb. Az ilyen anyagok kezelése és tárolása szigorú szabályokat és előírásokat igényel.

Az adott anyag veszélyességét többféle módon lehet felismerni:

CIMKÉZÉS: A veszélyes anyagokat jellemzően figyelmeztető jelekkel, például a "Veszélyes" felirattal jelölik.

MSDS: A veszélyes anyagokhoz tartozik egy biztonsági adatlap (MSDS), amely tartalmazza az anyag jellemzőit, a biztonsági előírásokat, az elsősegély-intézkedéseket, stb.

SDS: Veszélyes anyagoknak nevezik azokat a termékeket is, amelyeknek van egy biztonsági adatlapja (SDS), amely információt tartalmaz az anyagról, a biztonsági intézkedésekről, a kezelésről, a tárolásról és a szállításról.

TESZT: A veszélyes anyagokat tesztekkel is fel lehet ismerni, amelyeket biztonsági szakemberek végeznek. Például a gyulladási, robbanási, toxikológiai tesztek.

TÁROLÁS: Veszélyes anyagokat különleges tárolókban kell tárolni, amelyek megfelelnek a biztonsági előírásoknak.

KÉPZÉS: Azok a termékek is veszélyeseknek minősülnek, amelyeket képzés nélkül nem lehet kezelni.

Az anyagok veszélyességét többféle módon lehet besorolni, de a leggyakrabban használt besorolási rendszerek a következők:

 

OSHA (Occupational Safety and Health Administration) besorolás: Az Egyesült Államokban a munkavédelmi hatóság által alkalmazott besorolás, amely a munkahelyi veszélyekre fókuszál.

GHS (Globally Harmonized System of Classification and Labelling of Chemicals) besorolás: Az ENSZ által kidolgozott egységes besorolási rendszer, amely a kémiai anyagok veszélyeit osztályozza és jelöli világszerte.

ADR, RID, ADN (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road, Rail and Inland Waterways) besorolás: Az Európai Unióban alkalmazott besorolás, amely a veszélyes áruk szállítására vonatkozik.

IATA (International Air Transport Association) és IMDG (International Maritime Dangerous Goods) besorolás: Az egyes repülőterek, hajózási cégek által alkalmazott besorolás, amely a veszélyes áruk szállítására vonatkozik.

WHMIS (Workplace Hazardous Materials Information System) besorolás: Kanadában alkalmazott besorolás, amely a munkahelyi veszélyekre fókuszál.

NFPA (National Fire Protection Association) besorolás: Az Egyesült Államokban alkalmazott besorolás, amely a tűzveszélyre fókuszál.

HMIS (Hazardous Materials Identification System) besorolás: Az Egyesült Államokban alkalmazott besorolás, amely a munkahelyi veszélyekre fókuszál.

A veszélyes anyagok kezeléséhez szükséges személyi feltételek közé tartozik:

Képzettség: A veszélyes anyagok kezeléséhez szükséges képzettség a biztonsági előírások és eljárások ismeretét jelenti, valamint a veszélyes anyagok hatásainak megismerését és kezelését.

Engedélyek: A veszélyes anyagok kezeléséhez szükséges engedélyek a biztonsági előírásoknak való megfelelésre vonatkoznak, amelyek a kezelést végző személyre vonatkoznak.

Védőfelszerelés: A veszélyes anyagok kezelése során szükséges védőfelszerelések, például légzőkészülék, védőruházat, védőszemüveg, stb.

Megfelelő körülmények: A veszélyes anyagok kezeléséhez szükséges megfelelő körülmények, például megfelelő tárolók, elszívórendszerek, világítás, stb.

Elsősegély-intézkedések: A veszélyes anyagok kezelése során elsősegély-intézkedésekre van szükség, hogy a kezelő személyek biztonságosan tudják kezelni a veszélyes anyagot, illetve ha baleset történik, tudják kezelni.

Biztonsági protokoll: A veszélyes anyagok kezelése során biztonsági protokollokat kell követni, amelyek az anyagok kezelését, tárolását és szállítását szabályozzák.

Rendszeres megfigyelés: A veszélyes anyagok kezelése során rendszeres megfigyelés szükséges, hogy a biztonsági előírásoknak való megfelelés biztosítva legyen.

A veszélyes anyagok biztonságos tárolásához a következő lépések szükségesek:

Tárolók kiválasztása: A veszélyes anyagokat megfelelő tárolókban kell tárolni, amelyek megfelelnek a biztonsági előírásoknak. Például a gyúlékony anyagokat gyúlékony anyag tárolókban, a mérgező anyagokat pedig mérgező anyag tárolókban.

Címkézés: A tárolókon és az anyagokon fel kell tüntetni a veszélyességi jelzést, a veszélyeket és az elsősegély-intézkedéseket.

Elhelyezés: A veszélyes anyagokat olyan helyen kell elhelyezni, ahol a balesetek és az esetleges szivárgások kockázata minimális.

Tárolási korlátozások: A veszélyes anyagokat a biztonsági előírásoknak megfelelően kell tárolni, például a gyúlékony anyagokat nem szabad hőforrástól tárolni, a radioaktív anyagokat pedig különleges tárolókban kell elhelyezni.

Felügyelet: A veszélyes anyagokat rendszeresen fel kell ügyelni, hogy a biztonsági előírásoknak való megfelelés biztosítva legyen.

Biztonsági protokoll: A veszélyes anyagok tárolásához biztonsági protokollokat kell követni, amelyek az anyagok tárolását, kezelését és szállítását szabályozzák.

Elsősegély-intézkedések: A veszélyes anyagok tárolása során elsősegély-intézkedésekre van szükség, hogy ha baleset történik, tudják kezelni.

SZAKSZERŰSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Csapatunk minden egyes lépésben szorosan együttműködik Önnel


A SENSOR TECHNIK Kft-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az Ön veszélyes anyagok tárolására és szállítására vonatkozó igényeit minden lépésben biztonságosan és biztonságosan teljesítsük; így Ön anélkül folytathatja üzleti tevékenységét, hogy a megfelelőségi kérdések vagy veszélyek miatt aggódnia kellene. Szakértő csapatunk szívesen megvitatja a veszélyes anyagok szállításával kapcsolatos valamennyi szabályozásnak való megfeleléssel kapcsolatos kérdéseit vagy aggályait; ezért még ma vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van!

TÁROLÁS

Minden előírásnak megfelelő tároló rendszerek

SZÁLLÍTÁS

Veszélyes anyagok biztonságos közúti szállítása 

RENDSZEREK

Speciális tároló rendszerek kiépítése