Akku-Tárolószekrény FMplus L

Rendelési szám
11653
Ft 487 425

Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
Kérdezzen bátran: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: H-P  08:00-tól 19:00-ig

Visszahívjuk!

 • Robusztus, duplafalú acélszekrény hőszigetelő hatással.
 • Zárható ajtó 3-pontos zárral.
 • Szükség esetén zárható kulccsal (profilhengerzárral kompatibilis).
 • Füstmentes burkolat extra ajtótömítésekkel.
 • Szellőzőnyílás a megfelelő szellőzéshez, csatlakoztatva egy kültéri levezetőcsőhöz.
 • Aláférhető (8-9 cm) a pozícionálás és az esetleges evakuálás érdekében vészhelyzet esetén.
 • Alapértelmezés szerint füstérzékelővel ellátva hangjelzéssel.
 • Porfestett, világosszürke test (RAL 7035) és világospiros ajtó (RAL 2008).
 • Figyelmeztető címkékkel és biztonsági utasításokkal ellátva.

Akku-Tárolószekrény FMplus L négy tárolószinttel.

 • Külső méretek: 60 x 46 x 165 cm
 • Belső méretek: 52 x 38 x 154 cm

Egyetlen nyitva hagyott lítium-akkumulátor, akár csak egyetlen darab is, amely egy akkumulátorral működő eszközből származik, tüzet okozhat. Az eszközök kockázatértékelése alapján ez a duplafalú acél szekrény védőintézkedésként szolgálhat új, például Powertools vagy kerti gépekhez tartozó lítium-akkumulátorok esetében.

A stabil, duplafalú acél szekrény hőszigetelő hatású, és zárható ajtóval rendelkezik, hárompontos zárral. Szükség esetén lakattal zárható (profilfélhengerzárral). A doboz hidegfüstmentes, kiegészítő ajtótömítésekkel, és szellőzőnyílással rendelkezik, amely a kinti légzőcsőhöz csatlakozik.

A szekrény aláhúzható (8-9 cm), így vészhelyzetben elhelyezhető és evakuálható, és alapértelmezés szerint hangjelzős füstérzékelővel van felszerelve. A test porbevonattal van ellátva világosszürke (RAL 7035) színben, az ajtó pedig világospiros narancssárga (RAL 2008) színben. Emellett figyelmeztető feliratokkal és biztonsági matricákkal is ellátott.

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK ....

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.