Akkumulátor szekrény 8/10

Rendelési szám
11898
Ft 860 990

Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
Kérdezzen bátran: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: H-P  08:00-tól 19:00-ig

Visszahívjuk!

Akkumulátor tároló szekrény 8/10 lábazattal és két elemmel működő, akusztikus füstérzékelővel (tápcsatlakozás, szellőzés nélkül)

- tároljon több lítium elemet
- asztal alatti szekrényként is használható a munkapad alatt
- MPA által tesztelt tűzállóság 60 percen keresztül belülről kifelé a DIN EN 1363-1 szerint
- valódi akkumulátor tűzteszt független egyetemmel
- nem éghető, tűzálló alkatrészekből készült konstrukció
- a speciális tűzvédelmi tömítések megakadályozzák a lángok kiszökését
- a nyílások hideg füstmentes zárórendszere
- helyszíni elhelyezéshez szállítható
- kétszárnyú, zárható ajtók stabil zárással és felfüggesztéssel
- RAL 2004-hez hasonló narancssárga ajtófestés; szürke színű hasonló a RAL 7035-höz

Akkumulátor tároló szekrény 8/10

 • Külső méretek (szélesség x mélység x magasság): 80 x 66 x 111 cm
 • Belső méretek (szélesség x mélység x magasság): 73 x 53 x 91 cm
 • Súly: kb. 132 kg

Az Akkumulátorok Biztonságos Tárolása és Töltése: 

A lítium akkumulátorok korszerű és hatékony energiaforrások, de különleges bánásmódot igényelnek a biztonság érdekében. Ebben a posztban bemutatjuk, hogy miért fontos a lítium akkumulátorok tárolásának és töltésének szigorú elkülönítése, valamint hogyan csökkenthetjük a tűzesetek kockázatát.

Miért Különítsük El a Tárolást és a Töltést?

A lítium akkumulátorok tárolása és töltése különböző kockázatokkal jár. Fontos, hogy ezeket a folyamatokat térben elkülönítsük:

 • Tűzveszély: Egy kisebb környezeti tűz is gyorsan átterjedhet a lítium akkumulátorokra, melyek súlyos, nehezen kezelhető tűzesetekhez vezethetnek.
 • Biztonság: A szigorúan elkülönített tárolás és töltés csökkenti az üzemi balesetek kockázatát és biztosítja a munkahelyi biztonságot.

A Biztonsági Akkumulátortároló Szekrények Előnyei

A lítium akkumulátorok biztonságos tárolásának egyik legjobb módja a speciális biztonsági tároló szekrények használata. Ezek a szekrények segítenek minimalizálni a tűzesetek kockázatát és növelik az üzemi biztonságot.

Kulcsfontosságú Előnyök

 • Tárolási Kapacitás: Több lítium akkumulátor is tárolható egy szekrényben, így optimalizálva a rendelkezésre álló helyet.
 • Füstjelző: A szekrények füstjelzővel vannak ellátva, amely áramellátás és szellőzés nélkül is működik, így időben riaszt esetleges tűz esetén.
 • Tűzvédelmi Tömítések: Speciális tűzvédelmi tömítések megakadályozzák a lángok kijutását a szekrényből, ezzel is csökkentve a tűz terjedését.
 • Hidegfüst-gátló Rendszer: Az ajtók nyílásainál hidegfüst-gátló lezárórendszer található, amely további biztonságot nyújt.

Kivitel és Funkciók

 • Riasztási Rendszer: A szekrény időben riaszt kár esetén, két darab elemmel működő akusztikus füstérzékelővel együtt.
 • Szállíthatóság: Könnyen szállítható és elhelyezhető a kívánt helyen.
 • Zárható Ajtó: A kettős szárnyú ajtó erős reteszeléssel és felfüggesztéssel biztonságosan zárható.
 • Festés és Színek: Az ajtók narancssárga (RAL 2004), a váz szürke (RAL 7035) színű, így könnyen beazonosíthatóak és esztétikusak.
 • Nem Gyúlékony Anyagok: A szerkezet tűzálló, nem gyúlékony alkatrészekből készült, amelyek homogén anyagot alkotnak.
 • Rugós LockEX-ajtózár: A rugós ajtózár szabályozott nyomáscsökkentést biztosít robbanás esetén, így további védelmet nyújt.

Akkumulátor tároló szekrény

A lítium akkumulátorok tárolása és töltése megfelelő biztonsági intézkedéseket igényel a tűzesetek és balesetek elkerülése érdekében. A biztonsági akkumulátortároló szekrények használata nem csak a tűzveszély minimalizálását segíti elő, hanem jelentősen hozzájárul az üzemi biztonság növeléséhez is.

Ha Ön is szeretné maximalizálni a biztonságot vállalkozásában, fontolja meg ezen modern és hatékony tároló szekrények beszerzését. Az ilyen befektetések hosszú távon megtérülnek, mivel csökkentik a kockázatokat és biztosítják a zavartalan működést.

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK ....

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.