Akkumulátor szekrény FMplus US

Rendelési szám
11651
Ft 290 990

Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
Kérdezzen bátran: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: H-P  08:00-tól 19:00-ig

Visszahívjuk!

Akkumulátor szekrény FMplus US két tárolószinttel

Már egyetlen nyitva hagyott lítium-akkumulátor is tüzet okozhat, amely egy akkumulátorral működtetett eszközben található.

A veszélyeztetés értékelése alapján ez a duplafalú acélszekrény védelmi intézkedésként alkalmazható új értékű lítium-akkumulátorok esetében, például Powertools vagy kerti eszközök esetén.

  • Stabil, duplafalú acélszekrény hőszigetelő hatással
  • Zárható ajtó 3-pontos zárral
  • Igény szerint lakattal zárható (profil félhengerzáras zárfelszereléssel)
  • Hidegfüstálló burkolat kiegészítő ajtótömítésekkel
  • Szellőzőnyílás a szabályosan a kültéri légvezetékhez való csatlakoztatáshoz
  • Alacsony magasságú (8-9 cm) pozicionáláshoz és evakuáláshoz vészhelyzet esetén
  • Alapértelmezett hangjelzővel ellátott füstérzékelő
  • Porfestett váz világosszürke (RAL 7035) és ajtó világosvörös narancssárga (RAL 2008)
  • Figyelmeztető matrica és biztonsági utasításokat tartalmazó

 

Külső méret: 43 x 43 x 56 cm
Belső méret: 35 x 35 x 46 cm
 

Biztonsági szekrény akkumulátorok megfelelő tárolására. Az akkumulátor tároló  biztonsági szekrények kiválóan alkalmasak az akkumulátorok tárolására, mivel tűzálló anyagból készülnek, és sok modell rendelkezik hő- és füstérzékelő berendezésekkel. Ezek a szekrények megfelelő szellőzéssel rendelkeznek, hogy megakadályozzák az esetleges gázfelhalmozódást. Emellett sok modell zárható, így biztosítva az akkumulátorok védelmét a lopás vagy illetéktelen hozzáférés ellen.

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK ....

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.