Törlőkendő olajos vagy univerzális

Rendelési szám
8793
Ft 51 500

Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
Kérdezzen bátran: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: H-P  08:00-tól 19:00-ig

Visszahívjuk!

Törlőkendő olajos vagy univerzális, Cemsorb.

Előnyök:
- a Cemsorb kötőanyagok saját tömegük 18-szorosát szívják fel folyadékokban
- a Cemsorb kötőanyagok gyorsan és egyszerűen használhatók. Egyszerűen ráhelyezik a kiömlött folyadékra, és a folyadék pillanatok alatt felszívódik. A baleseti terület vagy munkahely gyorsan újra használatra kész.
- magas energiaértéküknek köszönhetően kiválóan alkalmasak termikus újrahasznosításra

Méret: 40 x 50 cm
Űrtartalom: 113 l egységenként
100 törlőkendő/doboz

Cemsorb törlőkendő olajos (kék vagy fehér) vagy univerzális (szürke), nagy súlyú, szélességben perforált. 

A Cemsorb kötőanyagokkal erős kötőanyagot kap, amely azonnal felszívja a sérült vagy kiömlött veszélyes anyagokat, vagy megakadályozza azok biztonságos terjedését.

Cemsorb kötőanyag "Universal" szürke
A Cemsorb "Universal" kötőanyagot minden típusú folyadék felszívására fejlesztették ki. Nem javasoljuk a használatát vízfelületeken. Kis mennyiségű, különböző műszaki folyadékok felszívásához kérjük, használja a Cemsorb "Universal" kötőanyagot.

Cemsorb kötőanyag "Olaj" kék
A Cemsorb "Oil" kötőanyagot az olaj és az olajszármazékok biztonságos felszívására fejlesztették ki. A Cemsorb olajok hidrofóbok, nem szívják fel a vizet.

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK ....

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.