Sensor Logo 01

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Biztonsági szekrény 11/6 két ajtóval

SKU
8060
Ft 1 076 400

Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
Kérdezzen bátran: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: H-P  08:00-tól 19:00-ig

Visszahívjuk!

Biztonsági szekrény 11/6 – FWF 90 csuklós ajtókkal, pult alá

Az FWF 90 F-SAFE pult alatti biztonsági tárolószekrény verziója:
- GS és CE jelzéssel
- tűzállóság 90 perc
- egyrétegű ajtók és falak homogén tömör anyagból, szendvics hátsó fal szellőzéssel
- tűz esetén önzáró szellőzőnyílások a szekrény tetején, DN 100 mm
- kétszárnyú biztonsági szekrény tűz esetén hő hatására zárható ajtókkal
- földelés az elektrosztatikus töltés miatti gyulladás elkerülése érdekében
- az állítható magasságú lábak belülről működtethetők
- porszórt RAL 7035-ös acéllemezből készült kármentő tálca perforált lemezbetéttel
- teljesen kihúzható kármentő polcok kisebb kannák tárolására, teherbírása 65 kg
- igény szerint nagyobb biztonsági szekrény is rendelhető

  • méretek: 110 x 50 x 67 cm

Az FWF 90 Biztonsági Szekrény: A Legjobb Választás a Munkahelyi Biztonság Érdekében

A munkahelyi biztonság kulcsfontosságú a hatékony és felelős működés érdekében. Az FWF 90 biztonsági szekrény egy olyan eszköz, amelyet kifejezetten az ipari és kereskedelmi környezetek számára terveztek, hogy megfeleljen a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, miért érdemes ezt a biztonsági szekrényt választani és melyek a legfontosabb jellemzői.

Miért válassza az FWF 90 biztonsági szekrényt?

  • Az FWF 90 biztonsági szekrény számos előnnyel jár, amelyek közvetlenül hozzájárulnak a munkahelyi biztonság növeléséhez. Az alábbiakban részletezzük a legfontosabb jellemzőket.
  • Tűzállóság 90 percig: A szekrény 90 perces tűzállósággal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy értékes anyagokat és felszereléseket biztonságosan tároljon még extrém körülmények között is. Ez a tulajdonság különösen fontos az olyan helyiségekben, ahol gyúlékony vagy veszélyes anyagokat tartanak.
  • Kiváló minőségű konstrukció: Az FWF 90 egyrétegű ajtókkal és falakkal rendelkezik, amelyek homogén tömör anyagból készültek. A szendvics hátsó fal szellőzéssel biztosítja a megfelelő légáramlást. A szekrény tetején található önzáró szellőzőnyílások tűz esetén automatikusan bezáródnak, így növelve a biztonságot.
  • Elektrosztatikus földelés: A szekrény földelése megelőzi az elektrosztatikus töltés miatti gyulladást, ami különösen fontos a veszélyes anyagok tárolásánál. Ez a funkció jelentősen csökkenti a robbanásveszélyt és egyéb balesetek kockázatát.
  • Állítható magasságú lábak: Az állítható magasságú lábak belülről működtethetők, ami megkönnyíti a szekrény elhelyezését és stabilitásának biztosítását. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy a szekrényt különféle környezetekben használhassa, anélkül hogy a stabilitás kárba veszne.
  • Porszórt acéllemez kármentő tálca: A porszórt RAL 7035-ös acéllemezből készült kármentő tálca perforált lemezbetéttel rendelkezik. Ez a megoldás nemcsak a tartósságot növeli, hanem a könnyű tisztíthatóságot is biztosítja, ami különösen fontos a veszélyes anyagok tárolása során.
  • Teljesen kihúzható kármentő polcok: A szekrény teljesen kihúzható kármentő polcokkal rendelkezik, amelyek kisebb kannák tárolására alkalmasak és 65 kg teherbírással bírnak. Ez a funkcionalitás lehetővé teszi a tárgyak könnyű hozzáférhetőségét és rendezettségét.
  • Nagyobb szekrények igény szerint: Igény esetén nagyobb biztonsági szekrények is rendelhetők, amelyek további tárolási lehetőségeket kínálnak. Ez különösen hasznos lehet nagyobb vállalatok vagy ipari felhasználók számára, akiknek több helyre van szükségük veszélyes anyagaik biztonságos tárolásához.

A Legjobb Választás a Munkahelyi Biztonság Érdekében:

Az FWF 90 biztonsági szekrény minden szempontból ideális választás a munkahelyi biztonság növelése érdekében. Tűzállósága, kiváló minőségű konstrukciója, elektrosztatikus földelése és állítható magasságú lábai révén kiemelkedő védelmet nyújt. A porszórt acéllemez kármentő tálca és a teljesen kihúzható polcok pedig tovább növelik a funkcionalitást és a kényelmet.

Ha szeretné még többet megtudni az FWF 90 biztonsági szekrényről vagy szeretne megrendelni egyet, lépjen kapcsolatba velünk. Biztosítjuk, hogy szakértőink minden kérdésére választ adnak és segítenek Önnek megtalálni a legjobb megoldást a munkahelyi biztonság érdekében.

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK ....

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.