Sensor Logo 01

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Környezetvédelmi szekrény 10/10

Rendelési szám
11000
Ft 249 000

Szívesen segítünk Önnek: +36 30 527 7602

Hétfőtől - Péntekig  08:00-tól 17:00-ig

Környezetvédelmi szekrény 10/10 StawaR szerint jóváhagyva vízre és környezetre veszélyes anyagok épületekben történő biztonságos tárolására a TRGS 510 alapján

Az alábbi leírás az összes környezetvédelmi szekrényre vonatkozik:
- StawaR szerinti kármentő tálca 3 mm vastag acélból
- kiváló minőségű porszórt szürke szín (RAL 7035)
- zárható ajtók hengerzárral
- szellőzőnyílások az ajtókban a természetes szellőzés érdekében
- teljesen összeszerelve szállítjuk, azonnali használatra készen
- csatlakozási lehetőség (NW75) külső szellőzőrendszerhez

Környezetvédelmi szekrény 5/10, 10/10, 5/20 és 10/20 és a StawaR szerint jóváhagyva
- 4 méret a legjobb helykihasználás érdekében
- minden tárolószint horganyzott tálcaként készül
- állítható magasságú polcok, további kármentő polcok rendelhetők
- irattartó zseb az ajtó belső oldalán
 

Méret: 95 x 50 x 100 cm 
Feszereltség: 1x 30 l kármentő tálca, 1x 20 l kármentő polc
Tárolható súly: 65 kg polconként
 

Minden biztonsági szekrénynél a kármentő tálca a StawaR által jóváhagyott. Használat csak olyan személyeknek megengedett, akik jártasak a veszélyes anyagok kezelésében. A biztonsági környezetvédelmi szekrény nem alkalmas gyúlékony anyagok munkahelyi tárolására.

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.