Sensor Logo 01

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Környezetvédelmi szekrény tolóajtóval

Rendelési szám
11011
Ft 436 990

Szívesen segítünk Önnek: +36 30 527 7602

Hétfőtől - Péntekig  08:00-tól 17:00-ig

Környezetvédelmi szekrény tolóajtóval 10/20 (StawaR szerint jóváhagyva), kihúzható polcokkal vízre és környezetre veszélyes anyagok épületekben történő biztonságos és megfelelő tárolására a TRGS 510 szerint

- ideális szűk helyekre
- minden tolóajtó görgőkre van felszerelve, így egy kézzel is működtethető
- minden polc kármentő tálcaként használható
- állítható magasságú tárolási szintek
- minden kármentő tálca horganyzott
- a kihúzható horganyzott kármentő polcok lehetővé teszi a legjobb hozzáférést a tárolt kannákhoz

Méret: 100 x 50 x 195 cm 
Tárolható súly: 65 kg
Feszereltség:
1x 30 l kármentő tálca
3x 20 l kármentő polc
 

Kapcsolódó temékek:

11009 - 10/20 kihúzható polccal, 1x kármentő tálca 30 l, 3x kármentő polc 20 l
Teljes méret (sz x m x ma): 95 x 50 x 195 cm
Teherbírás szintenként: 70 kg
Környezetvédelmi szekrény súlya: kb 108 kg

11010 - 12/20 kihúzható polccal, 1x kármentő tálca 39 l, 3x kármentő polc 20 l
Teljes méret (sz x m x ma): 120 x 50 x 195 cm
Teherbírás szintenként: 70 kg
Környezetvédelmi szekrény súlya: kb 120 kg

11012 - 15/20 tolóajtós, 2x 30 l kármentő tálca, 6x 20 l kármentő polc és központi válaszfal
Teljes méret (sz x m x ma): 150 x 50 x 195 cm
Teherbírás szintenként: 65 kg
Környezetvédelmi szekrény súlya: kb 150 kg

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.