Sensor Logo 01

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Mobil veszélyes anyag tároló

Kiegészítő ÉS OPCIONÁLIS szolgáltatások


-» összeszerelés

-» üzembe helyezés

-» szerviz

GS-MOBIL mobil veszélyesanyag-gyűjtő A I-től A III-ig és B-ig, 400-980 literes tartalomhoz.

Mobil veszélyes anyag gyűjtő, GS-MOBIL gyúlékony folyadékokhoz, engedélyezési sz. D/BAM 6744/31A (400L és 600L), D/BAM 6743/31A (980L). A jóváhagyások időben korlátlanok.
Rugalmas gyűjtő-, tároló- és szállítótartály gyúlékony folyadékokhoz cseppedény nélkül (pl. ismeretlen eredetű fáradt olaj, oldószerek, hígítók és még sok más, korábban AI, AII, AIII és B). A tartósan rögzített targonca raklap egyszerű és biztonságos szállítást tesz lehetővé. Az integrált töltőtölcsér szennyeződésszűrővel és a tartósan beépített szívócső tartálycsatlakozóval egyszerűsíti a töltést és az ürítést. Bárki számára engedélyezett. Felépítés: Robbanásnyomás ütésálló

 

Termékkódok:

7713 - 400 l, méretek szellőzőcső nélkül: 96 x 96 x 114 cm

7714 - 600 l, méretek szellőzőcső nélkül: 96 x 96 x 141 cm

7715 - 980 l, méretek szellőzőcső nélkül: 121 x 121 x 141 cm

Filters

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.