Víztartály, üvegszál erősítésű műanyagból

Rendelési szám
1004
Ft 742 000

Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
Kérdezzen bátran: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: H-P  08:00-tól 19:00-ig

Visszahívjuk!

Henger alakú víztartály, üvegszál erősítésű műanyagból 1000 literes.

 • GRP tartály fa kitámasztással.
 • A töltőnyílás (középső) átmérője 360 ​​mm és csuklós fedél.
 • kimeneti nyílás 3 lyukú karimás csatlakozással
 • fix támasztó csúszótalpak
 • szellőztető szelepek a fedélbe szerelve
 • nyomásmentes működéshez

 • Méret: 146 x 122 x 104 cm
 • Űrtartalom: 1000 l

Üvegszál Erősítésű Műanyag Tartály: Miért Érdemes Választani?

A korszerű tárolási megoldások közül az üvegszál erősítésű műanyag tartályok kiemelkednek tartósságukkal és megbízhatóságukkal. Ebben a bejegyzésben egy kifejezetten népszerű modellt, az 1000 literes henger alakú GRP tartályt mutatjuk be, amely fa kitámasztással rendelkezik.

Főbb Jellemzők:

 • Tartály Kapacitása és Anyaga

Az 1000 literes kapacitás elegendő helyet biztosít különféle anyagok tárolására. Az üvegszál erősítésű műanyag (GRP) anyag ellenáll a korróziónak és a vegyi anyagoknak, így hosszú távon is megbízható tárolási megoldást nyújt.

 • Töltőnyílás és Fedél

A középső töltőnyílás átmérője 360 mm, amely kényelmes hozzáférést biztosít a tartály belső részéhez. Az öblös fedél csuklós kialakítása egyszerű nyitást és zárást tesz lehetővé, miközben biztosítja a tartály tömítettségét.

 • Kimeneti Nyílás és Csatlakozások

A tartály alján található kimeneti nyílás 3 lyukú karimás csatlakozással van ellátva, amely különféle kimeneti rendszerekhez könnyen illeszthető. A fix támasztó csúszótalpak stabilitást biztosítanak a tartálynak, megkönnyítve annak elhelyezését.

 • Szellőztető Szelepek

A fedélbe szerelt szellőztető szelepek biztosítják a nyomásmentes működést, amely különösen fontos a biztonság és a tartály élettartama szempontjából.

Miért Érdemes Az Üvegszál Erősítésű Műanyag Tartályt Választani?

 • Tartósság és Megbízhatóság: Az üvegszál erősítésű műanyag tartályok kiemelkedően tartósak, ellenállnak a külső hatásoknak és a vegyi anyagoknak. Ez hosszú távon csökkenti a karbantartási költségeket és növeli a tárolás biztonságát.
 • Sokoldalú Felhasználás: Az ilyen tartályok ipari és mezőgazdasági felhasználásra egyaránt alkalmasak, legyen szó víz, vegyi anyagok vagy egyéb folyadékok tárolásáról.
 • Könnyű Kezelhetőség: A fix támasztó csúszótalpak és a jól tervezett csatlakozások megkönnyítik a tartály elhelyezését és kezelését. A tartály anyaga könnyebb, mint a hagyományos fém tartályoké, ami megkönnyíti a szállítást és az installációt.

Hogyan Használjuk Hatékonyan Az 1000 Literes GRP Tartályt?

 • Elhelyezés és Rögzítés

Fontos, hogy a tartályt stabil, egyenes felületre helyezzük, és megfelelően rögzítsük a csúszótalpak segítségével.

 • Töltés és Ürítés

A töltőnyílás kényelmes hozzáférést biztosít a tartály belsejéhez, így könnyen tölthető és üríthető. Az öblös fedél biztosítja a tartály tömítettségét, megakadályozva a szennyeződések bejutását.

 • Karbantartás

Az üvegszál erősítésű műanyag tartályok minimális karbantartást igényelnek, de időnként érdemes ellenőrizni a szellőztető szelepeket és a csatlakozásokat a biztonságos működés érdekében.

 

Üvegszál erősítésű műanyag tartályok:
mint az 1000 literes henger alakú GRP tartály, kiváló választást jelentenek azok számára, akik tartós és megbízható tárolási megoldást keresnek. Az ilyen tartályok hosszú távon jelentős előnyöket nyújtanak, így érdemes megfontolni beszerzésüket.

Ha többet szeretne megtudni, lépjen kapcsolatba velünk, és szívesen válaszolunk minden kérdésére.

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK ....

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.