Üvegszállal erősített műanyag tartály 6000 liter

Rendelési szám
5101
Ft 1 998 000

Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
Kérdezzen bátran: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: H-P  08:00-tól 19:00-ig

Visszahívjuk!

Üvegszállal erősített műanyag tartály 6000

 • Űrtartalom: 6000 Liter
 • Tartós és korrózió valamint időjárásálló tartály,
 • üvegszállal erősített műanyagból (GFK) készültek, így ellenállnak a vegyszereknek.
 • Betöltőnyílás: Ø 420 mm,
 • felnyitható fedél
 • Szellőzőszelepek a fedélbe szerelve
 • Kifolyónyílás 3-lyukú karimás csatlakozással
 • Rögzített alátétkufák magasnyomású impregnált fából 
 • Hátsó betöltőnyílás, egyedi gyártás alapján
 • Különleges kivitelek,
 • különleges felszerelések és speciális tartozékok igény szerint!
 • Hullmámtörő, elválasztó falak, két tartálytérben (opcionális)
 • Acél alátét, horganyzott, ovális tartályokhoz,
 • többféle méretben és  kivitelben  

Megjegyzés: Ha a GFK-tartályt elválasztó falakkal, teljesen összeszerelve rendeli, a megadott szállítási idő a szerelés miatt legalább 14 nappal meghosszabbodik!

 • Betöltőnyílás hátul, Ø 420 mm, felnyitható fedéllel
 • Rögzített alátétkufák magasnyomású impregnált fából
 • Kifolyónyílás 3-lyukú karimás csatlakozással
 • Űrtartalom: 6000 liter
 • Súly: 280 kg
 • Méretek: 343 x 179 x 170 cm

A hatékony víztárolás művészete: Fedezze fel víztartályaink előnyeit

Az élet minden területén egyre nagyobb hangsúlyt kap a hatékonyság, a fenntarthatóság és a megbízhatóság. Ezek az értékek különösen fontosak a vízgazdálkodásban, ahol a kiváló minőségű víztartályok kulcsszerepet játszanak. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk víztartályaink legfontosabb jellemzőit és előnyeit, melyek révén kiemelkednek a piacon.

Széles választék: Kapacitás 200 litertől 15.000 literig

Az igények változóak. Ezért kínálunk víztartályaink széles választékát, melyek 200 litertől egészen 15.000 literes kapacitásig elérhetők. Legyen szó akár kis mennyiségű víz tárolásáról, akár nagyobb mennyiségek kezeléséről, termékeink között biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

Sokoldalúság: Szállítás és tárolás egyaránt

Víztartályaink nem csupán tárolásra, hanem szállításra is kiválóan alkalmasak. Legyen szó vízről vagy más folyadékokról, tartályaink mindkét feladatra tökéletesen megfelelnek. Ez a sokoldalúság különösen hasznos, ha különböző helyszínek között kell mozgatni a vizet vagy folyadékokat.

Tartósság: Üvegszállal erősített műanyag

Tartályainkat a legmodernebb gyártási technológiával, üvegszállal erősített műanyagból készítjük vákuum-injektálási eljárással. Ez a technológia garantálja, hogy termékeink rendkívül tartósak és hosszú élettartamúak legyenek. Az üvegszállal erősített műanyag nemcsak a mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló, hanem a korrózióval szemben is védelmet nyújt, ami különösen fontos a folyadékok tárolása során.

Fedezze fel víztartályaink széles választékát, és tapasztalja meg a különbséget a legmodernebb technológiával készült, üvegszállal erősített műanyag termékek használata révén. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és találjuk meg együtt az Ön igényeinek leginkább megfelelő víztartályt!

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK ....

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.