Üvegszállal erősített műanyag tartály 7000 liter

Rendelési szám
1025
Ft 2 660 000

Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
Kérdezzen bátran: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: H-P  08:00-tól 19:00-ig

Visszahívjuk!

Üvegszállal erősített műanyag víztartály 7000 liter (ovális kivitel) 

 • Víztartály ürtartalma: 7000 Liter
 • Tartós és korrózió, időjárásálló víztartály,
 • A víztartály üvegszállal erősített műanyagból (GFK) készült, így ellenáll a vegyszereknek.
 • Víztartály betöltőnyílása: Ø 420 mm,
 • Víztartály tetején felnyitható fedél
 • Szellőzőszelepek a fedélbe szerelve
 • Kifolyónyílás 3-lyukú karimás csatlakozással
 • Rögzített alátétkufák magasnyomású impregnált fából 
 • Hátsó betöltőnyílás, víztartály egyedi gyártás alapján
 • Különleges kivitelek, szállítható és tároló kivitelben
 • Speciális tartozékok igény szerint!
 • Hullmámtörő falak, két tartálytérben (opcionális)
 • többféle méretben és  kivitelben  (3 m3 - 4 m3 - 5 m3 - 6m3 -7m3)

Megjegyzés: Ha a GFK-tartályt elválasztó falakkal, teljesen összeszerelve rendeli, a megadott szállítási idő a szerelés miatt legalább 14 nappal meghosszabbodik!

 • Betöltőnyílás hátul, Ø 420 mm, felnyitható fedéllel
 • Rögzített alátétkufák magasnyomású impregnált fából
 • Kifolyónyílás 3-lyukú karimás csatlakozással
 • Űrtartalom: 7000 liter
 • Súly: 401 kg
 • Méretek: 400 x 179 x 170 cm

A hatékony víztárolás művészete: Fedezze fel víztartályaink előnyeit

Az élet minden területén egyre nagyobb hangsúlyt kap a hatékonyság, a fenntarthatóság és a megbízhatóság. Ezek az értékek különösen fontosak a vízgazdálkodásban, ahol a kiváló minőségű víztartályok kulcsszerepet játszanak. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk víztartályaink legfontosabb jellemzőit és előnyeit, melyek révén kiemelkednek a piacon.

Hatékony gyártás: Különböző méretek és formák

A vákuum-injektálási eljárás lehetővé teszi a különböző méretek és formák előállítását. Ezáltal rugalmasan tudunk alkalmazkodni az egyedi igényekhez és specifikációkhoz. Akár kisebb, akár nagyobb kapacitású tartályra van szüksége, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő méretet.

Sima felületek és egyenletes falvastagság

A vákuum-injektálás egyik legnagyobb előnye, hogy az így készült termékek mindkét oldalán nagyon sima felületekkel és egyenletes falvastagsággal rendelkeznek. Ez megakadályozza a lerakódások kialakulását, ami jelentős időmegtakarítást eredményez a tartályok karbantartásában és tisztításában. A sima felületek könnyen tisztíthatók, így biztosítva a maximális higiéniai szintet.

Időmegtakarítás és egyszerű karbantartás

A sima felületek és az egyenletes falvastagság nemcsak a tisztítást, hanem a karbantartást is megkönnyítik. Mivel a tartályokban nem alakulnak ki lerakódások, kevesebb karbantartási munkálatra van szükség, ami hosszú távon időt és költséget takarít meg.

A víztartályok kiválasztása és beszerzése során számos szempontot figyelembe kell venni, legyen szó kapacitásról, tartósságról, sokoldalúságról vagy karbantartásról. Termékeink mindezeket a követelményeket teljesítik, sőt, túl is haladják, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb megoldást nyújtsák. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és találjuk meg együtt az Ön igényeinek leginkább megfelelő víztartályt!

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK ....

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.