Sensor Logo 01

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Gázolaj tartályok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

22000 literes - folyékony műtrágya tároló tartály

SKU
NIT22000
Ft 1 886 400

Szívesen segítünk: +36 30 527 7602
Kérdezzen bátran: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: H-P  08:00-tól 19:00-ig

Visszahívjuk!

22000 literes folyékony műtrágya tároló tartály

  • PRÉMIUM Nitrosol tároló tartály: 1.819.200 Ft + ÁFA (leszállítva)
  • PRÉMIUM PLUS Nitrosol tároló tartály: 1.886.400 Ft + ÁFA (leszállítva

A SENSOR TECHNIK RSM® tartályok átfogó és biztonságos megoldást kínálnak karbamid oldatokon alapuló folyékony műtrágyák (nitrosol, víz) tárolására. A polietilénből készült műanyag tartályok ellenállnak a folyadékok maró hatásának, így a tárolt műtrágyák megőrzik tisztaságukat. A tartályok olyan anyagból készülnek, amely ellenállnak a lisztféreg korrozív hatásának, így biztosítja a tárolt anyag tisztaságát. A tartályokat úgy tervezték, hogy kifejezetten az ügyfél méret igényeihez és követelményeihez igazodjanak, lehetővé téve az egyszerű és biztonságos folyékony műtrágya tárolást. 


A polietilén anyag megbízható védelmet nyújt a műtrágya vagy más műtrágyákkal való kémiai reakció okozta károsodása ellen, így a gazdálkodók biztosak lehetnek abban, hogy műtrágyájukat minőségromlás nélkül, megfelelően tárolják. Ezenkívül könnyű szerkezetének köszönhetően egyszerűen szállítható és karbantartható, így ideális műtrágyatároló tartály a mezőgazdasági vállalkozások számára. 
A SENSOR TECHNIK RSM® tartályok garantálják a gazdálkodók számára a nyugalmat, hogy műtrágyáik hosszú távú tárolás során is optimális állapotban maradnak. Az olyan jellemzőkkel, mint a megerősített falak, a szivárgásmentes kialakítások és a megerősített lezárások, a tartályok megfelelő környezetet biztosítanak az olyan folyékony műtrágyák, mint az UAN® tárolásához, miközben biztosítják, hogy azok felhasználásuk során a legjobb minőségben maradjanak.
 

Széleskörű felhasználhatóság:

  • A Nitrosol tartály nem csak folyékony műtrágyák, hanem víz tárolására is alkalmas. A nagy kapacitású Nitrosol tartályok lehetővé teszik a műtrágya nagykereskedelmi beszerzését soros összekapcsolás lehetősége a tárolók munkatérfogatának növelése érdekében.

A tartály színe:

  • A Nitrosol tartály speciális színe megakadályozza az algák szaporodását és segíti felmelegíteni a permetezéshez szükséges vizet.

Minősítések:

  • A folyékony műtrágya tároló tartályok az ISO 9001:2015 minőségi követelményeknek megfelelően készülnek.

Tartós kivitel és könnyű szállítás:

  • Több gyűrűből álló megerősített szerkezet sokkal jobb szilárdsági paraméterekkel rendelkezik. Nitrosol tartály standard teherautókkal szállítható.

Korrózióállóság:

  • A Nitrosol tartályok magas minőségű polietilénből készült tartályok, melyek nem igényelnek karbantartást. Alsó betöltőcső STORZ csatlakozóval és gömbcsappal, valamint STORZ csatlakozóval ellátott feltöltőcső van elhelyezve a tartály tetején

2400 mm átmérő / 5280 mm magas
 

Nitrosol PRÉMIUM tartály alapfelszereltsége:

  • a Nitrosol tartály STORZ DN50 csatlakozóval és DN50-es alsó töltőcsővel, STORZ DN50 csatlakozóval 
  • DN50-es alsó töltőcső, amely STORZ DN50 csatlakozóval végződik
  • rozsdamentes acél golyóscsap a tartály alján
  • speciális alapanyag, amely UV védelmet biztosít a tartálynak
  • tartályok többrétegű, tartós és strapabíró kialakítással rendelkeznek
  • tartályok élettartama 50 év
  • nagyfokú ellenállás alacsony és magas hőmérsékleti viszonyokkal szemben
  • 12 hónap gyártói garancia

Nitrosol PRÉMIUM PLUS tartály:

  • a Nitrosol PRÉMIUM tartályon felül, 1.5 méter magasságra lehozott betöltő csap és  D140-es szellőzőszeleppel és egy ellenőrző nyílással szerelve

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK ....

GYAKORI KÉRDÉSEK IBC TARTÁLLYAL KAPCSOLATBAN

MELYIK IBC TARTÁLYT VÁLASSZAM?

SZAKÉRTŐNK SEGÍT ÖNNEK

Bármilyen üzemanyagkúttal, vagy üzemanyag technológiával kapcsolatos kérdése van vagy információt szeretne megtudni keressen bátran elérhetőségeinken. 

A legfontosabb, hogy mennyi üzemanyagot szükséges szállítania egy alkalommal. Ez után, hogy milyen méretű tartály fér el a szállító eszközön, majd a harmadik, hogy mekkora tartályt tud mozgatni a járműről le-fel rakodás közben.

Veszélyes anyagok szállítására vonatkozó rendeletekben az IBC tartályokra vonatkozó maximális szállítási mennyiség 1000 liter. 440 liter gázolaj vagy 330 liter benzin szállítható saját gépek ellátására az ADR törvény 1.1.3.1/c bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagycsomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

Mindkét tartály esetében a használat jellege dönti el a választást. A műanyag tartályok könnyen rakodhatóak, de használatuk korlátozott, ami azt jelenti, hogy közúton maximum 5 évig szállítható benne üzemanyag. Ezzel szemben a fém tartályok használata, közúti áruszállítás esetén nincs időkorláthoz kötve. A fém tartályok mindemellett sokkal biztonságosabbak, a védőeszközök miatt ( borulás elleni védőkeret, speciális légző szelep amely nem engedi szállítás közben a folyadék kilötykölődését) nehéz terepen sokkal ésszerűbb döntés minden vállalat számára.

Nem! Nagyon fontos, hogy a tartályok anyaga valamint a kimérő szerkezet egy-egy adott üzemanyaghoz készül, így nem szállítható a gázolajos tartályba benzin. A kimérő szerkezetek esetén is fontos tudni, hogy a benzin fokozottan tűz és robbanásveszélyes folyadék ezért minden eszköznek ATEX tanusítvánnyal kell rendelkeznie.

A legkeresettebb kiegészítő a digitális liter számláló. Ezzel pontosan látja, hogy melyik járműbe mennyi üzemanyagot tankol. A védőtető is fontos, mivel megvédi a tartály kimérő szerkezetet a időjárás problémáktól, illetve egy zárt rendszert képez. Sokan kérik a szintmérőt amellyel megállapítható a tartályban tárolt üzemanyag mennyisége.